RU 07-08 etsii uusia pelaajia

Laji on koripallo ja joukkueen kotipaikka on Vantaa. Joukkueeseen kuuluu 32 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Tervetuloa pelaamaan ja harrastamaan 07-08 syntyneet pojat ! Pelaamme kaudella 2017-2018 Koripalloliiton sarjoissa ja järjestämme harjoituspelejä.

Voit olla aikaisemmin koripalloa / muuta urheilua harrastanut tai koriksesta kiinnostunut vasta-alkaja. Tavoitteena on saada joka harjoituksissa hiki pintaan, syke nousemaan, hymy huulille ja pallo liikkumaan !

Tervetuloa mukaan hyvään korisseuraan, ota rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 20 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
RU 07-08: kokoonpano