RU 07-08 etsii uusia pelaajia

Laji on koripallo ja joukkueen kotipaikka on Vantaa. Joukkueeseen kuuluu 47 jäsentä ja kalenterissa on 23 tulevaa treeniä tai peliä.

Tervetuloa pelaamaan ja harrastamaan 07-08 syntyneet pojat ! Pelaamme kaudella 2017-2018 Koripalloliiton sarjoissa ja järjestämme harjoituspelejä.

Voit olla aikaisemmin koripalloa / muuta urheilua harrastanut tai koriksesta kiinnostunut vasta-alkaja. Tavoitteena on saada joka harjoituksissa hiki pintaan, syke nousemaan, hymy huulille ja pallo liikkumaan !

Tervetuloa mukaan hyvään korisseuraan, ota rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 5 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
RU 07-08: kokoonpano